usa 2015

I somras åkte jag och min familj på en resa till USA.  Det var nog den bästa resan jag har gjort eftersom att vi fick se se himla mycket saker. Vi flög till New York  för att sedan bila upp till Niagarafallen i Kanada:

till bloggen 2016 120.jpg   till bloggen 2016 117

Bilder visar ju absolut inte den riktiga synen men det  var helt otroligt att få se fallen! Det lät så mycket från fallen och ända från vårat hotell kunde man höra det härliga bruset. Efter att vi besökt Niagarafallen bilade vi vidare mot Washington DC. Jag hade inte så stora förväntningar på den staden men det var så fint där & så mycket byggnader man sett på filmer osv:

Första bilden är Washington monumentet som är så sjukt högt!  Sedan var vi & åt på en supermysig italiensk restaurang i Georgetown som hade vääärldens godaste mat! Tredje bilden är det kända Lincoln Memorial. Vi hittade också jättefina glassar någonstans i värmen. & till  sist kunde vi ju inte turista i Washington utan att se självaste Vita huset. Man kom inte så nära men det var ändå väldigt häftigt att få ha sett det!! Del 2 av resan kommer upp imorgon, annars blir inlägget så himla långt!:)

∇ ∇ ∇

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s